Home

Welkom

E-leon wiegt uw kind in dromen

Slaap speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je baby, daarom hebben we de E-Leon gemaakt. Waarom laat je E-Leon je niet een handje helpen ? E-Leon is 7 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van een innovatief en uniek wiegsysteem voor de kinderwagen.

Video

Waarom E-Leon

Iedere ouder kent het, je kind in slaap wiegen… We doen dit allemaal uiteraard met alle liefde!

Maar wat als je een huilbaby hebt, of je baby is erg onrustig en wordt alleen rustig door te wiegen…
Misschien doe je thuiswerk en kun je nu eenmaal niet voortdurend de kinderwagen wiegen.
En ook blije baby’s hebben wel eens een niet zo’n blije dag…….

Er zijn heel veel situaties te bedenken waar het niet uitkomt om te gaan zitten en de baby te wiegen. Ook is het onmogelijk om op ieder moment van de dag of nacht al je bezigheden aan de kant te leggen en de kinderwagen heen en weer te wiegen, hoeveel we ook van onze baby houden.

Je zult de eerste ouder niet zijn die ’s avonds ten einde raad de baby in de auto zet of met de kinderwagen rondjes door de woonkamer rijdt, in de hoop dat hij dan ein-de-lijk in slaap valt

Daar is nu een oplossing voor!

De E-Leon neemt het wiegen met alle liefde voor u en uw kind over op de momenten dat het even niet uitkomt om het zelf te doen.

Met de E-Leon is het handmatig wiegen van de kinderwagen verleden tijd!

E-Leon is een innovatief en uniek wiegsysteem voor de kinderwagen. U plaatst de kinderwagen of de buggy op de E-Leon en bedient deze middels een app op uw telefoon. Er kan gekozen worden uit drie verschillende wieg bewegingen. Tevens kunt u ook de tijd en de gewenste snelheid instellen.

Slaap is erg belangrijk voor de ontwikkeling van pasgeboren en jonge baby’s. Het wiegen middels de E-Leon is erg comfortabel voor uw kindje en daardoor heel rustgevend. De meeste baby’s vallen al snel in een diepe slaap of ze worden rustig van de gelijkmatige wiegbeweging.

Dankzij E-Leon geeft u uw kind een rustige en comfortabele babytijd!

E-Leon wiegt uw kind in dromen……

Weetjes & Feiten

Waarom het heel goed is om je baby in slaap te wiegen *

Goed nieuws als je eraan twijfelt of het wel goed is om je baby voor de zoveelste keer in slaap te wiegen. Het heen en weer bewegen blijkt namelijk nogal wat voordelen te hebben voor je nachtrust. Door het wiegen val je sneller in slaap, slaap je vaster en is het ook goed voor je geheugen, dus is er een betere slaapkwaliteit blijkt uit verschillende nieuwe onderzoeken. Eventuele schuldgevoelens over een automatisch wiegsysteem kunnen dus ook het raam uit.

Voldoende rust maakt uw baby blijer *

Wist u dat slaap een zeer belangrijke rol speelt bij het versterken van de lichamelijke gezondheid? Slaap zorgt ervoor dat het lichaam rust en sneller herstelt. Een goede rust bevordert ook de mechanismen van de hersenen, wat betekent dat indrukken beter verwerkt kunnen worden.

Slaap is belangrijker voor de ontwikkeling van het kind *

Wist je dat slaap een belangrijke rol speelt in de mentale en fysieke ontwikkeling van het kind? Een goede nachtrust versterkt het immuunsysteem en de cognitieve functies in de hersenen. Het beïnvloedt het gewicht, helpt het lichaam om bacteriën te bestrijden en vermindert het risico op letsel. Slaap verhoogt ook het concentratievermogen van het kind en versterkt de leeromstandigheden.

Goed voor het geheugen *

Uit onderzoek is gebleken dat wiegen invloed heeft op het geheugen. Daar kwam uit dat een wiegende beweging er namelijk voor zorgt dat een deel van je brein geactiveerd wordt die je nodig hebt om in slaap te komen en goed is voor een werkend geheugen.

Evenwichtsorgaan *

Bij een soortgelijk onderzoek kwamen vergelijkbare resultaten naar voren. Wiegen hielp om sneller in slaap te vallen en beter te slapen. Dit omdat wiegen ons evenwichtsorgaan triggert.

Je bent niet helemaal jezelf als je moe bent *

E-Leon kan u als ouder niet vervangen, maar wel helpen. Iedere kersverse ouder krijgt te maken met een gebrek aan rust. Daarom hebben we E-Leon ontwikkeld om u op te laden, zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn en daarom mentaal en emotioneel beschikbaar kunt zijn voor uw baby.

Overig *

Slaap is een essentiële levensbehoefte, niet alleen voor baby’s, maar ook voor volwassenen. Zonder slaap kun je niet, net als eten en drinken.

Slaap werkt herstellend voor lichaam en geest. Slaap is een biologische noodzaak om in leven te blijven, en het is nodig om optimaal te kunnen functioneren en gelukkig te zijn. Het is ondermeer belangrijk voor het geheugen, het centraal zenuwstelsel en de lichamelijke groei.

Wist je dat meer dan een kwart van de ouders elke nacht een uur te weinig slaapt sinds ze kinderen hebben en dus overdag meer vermoeid zijn?

Zachtjes schommelen en wiegen doet een baby plezier en brengt het evenwichts- en oriëntatiegevoel op gang.

Baby’s vallen vaak beter in slaap wanneer we iets van de baarmoeder ervaring na bootsen. Dit verklaard ook waarom baby’s goed in slaap vallen als ze een ‘white noise’ horen en gewiegd worden.

E-Leon wiegsysteem staat voor… 

  • Dé oplossing voor baby’s die moeilijk slapen *Baby care
  • Babybehoefte
  • Herkenbare beweging
  • Bewezen effect
  • Bevordert de slaap en ritme
  • Voor thuis maar ook ideaal voor kinderdagverblijven *Innovatief, uniek en probleemoplossend

Ons verhaal:

Als vader van 3 kinderen en zelf de ervaring te hebben met alle hierboven genoemde uitspraken van ouders besloot een vader in 2011 een systeem te laten ontwikkelen om ouders en baby’s te helpen die er behoefte aan hebben. Na jarenlange studie, ontwikkeling en uiteindelijk productie is E-Leon ontstaan. Met de E-Leon wiegsysteem als ‘helpende hand’ hoopt de vader vele ouders en baby’s te kunnen helpen.

Partners:

Wilt u partner, distributeur, retailer worden van E-Leon? Stuur dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Kinderdagverblijf of gastouder:

E-Leon is op zoek naar en werkt met ambassadeurs. Bent u een kinderdagverblijf of gastouder? Dan is de E-Leon ideaal voor u. U kunt ambassadeur worden van E-Leon wat de benodigde voordelen voor u oplevert. Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Reviews:

Herkenbare & leuke verhalen

Blijven wiebelen/wiegen terwijl je je kindje helemaal niet meer vast hebt.

 

Ik stond in de supermarkt en hoorde een baby huilen. Spontaan begon ik mijn lege boodschappenkar heen en weer te wiegen.

 

Ik bleef maar rondjes lopen in de hoop dat m’n baby in slaap viel

 

Ons kindje was té moe om zelf in slaap te vallen dus was wiegen de enige mogelijkheid

 

Wiegen zit in onze genen lijkt het wel

 

Op vakantie rondom het zwembad was ik niet de enige die maar bleef wiegen

 

Wiegen en eten tegelijkertijd gaat niet echt samen

 

Wiegen met de hand afgewisseld met de voet vanwege verzuring

 

Wiegen is een sport opzich

 

Ten einde raad kilometers in de auto gereden in de hoop dat de baby eindelijk in slaap viel

Over E-Leon

Uw kind in slaap wiegen is vaak een vermoeiende en tijdrovende taak. Met de E-Leon is dit nu verleden tijd!

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 9 AM - 6 PM
Zaterdag: 9 AM - 4 PM
Zondag gesloten

Contacts

E-Leon BV
KvK-nummer 53810252
Email: info@e-leon.nl

2019 E-Leon wiegt uw kind in slaap